028 1000x750

LOVE them! Want to reorder some more after I get all of these moving expenses taken care of! Thanks so, SO much!!!

 

Regina Porter, USA


 

024 1000x750

Kære Annette. jeg er så glad for min fine halskæde med det lille dødningehoved. Tak for supergod service og hurtig levering

 

Trine Fahrenkrug


 

021 1000x750 2Hi Annette. Thank you for the beautiful ring! I absolutely love it :) You are very talented. I wish you the best.

 


Kelly Wilkinson. USA


 

002 1000x750

Jeg er så glad for min katte-halskæde som jeg har købt hos JewlsRemix, at jeg har haft den på lige siden jeg modtog den.
Den er simpelthen så fin, elegant og enkel og den passer til al slags påklædning! Jeg kommer helt sikkert til at handle hos JewlsRemix igen.

 

Amanda Krogh Nielsen


 

021 1000x750 2

We LOVE them! They are absolutly perfect even more beautifull than the picture.
Thank you so much!

 

 

Kaitlin Gollon, USA


 

021 1000x750 2

The ring came faster than I expected! The ring is gorgeous and I rarely take it off.
Sincerely an awesome piece of jewelry!

 

 

Nicole H, USA


 

003 1000x750

Jeg købte disse blad øreringe i sølv hos JewlsRemix og er rigtig glade for dem!
De er rigtig søde og elegante og man får tilmed en super service

 

 

Viktoria Krogh


 

012 1000x750

"Beautifull! I love my rings. They are the perfect size and exactly as like the picture.
It was a pleasure working with Annette. I would totally buy form her again!"

 

 

Heather Henry, USA


 

044 1000x750

"Love it!! Thank you so much!! :) "

 

 

 

Emily Eberhardt, USA


 

023 640x480

"Thank you so much Annette. Got the rings today and I´m in love with them :)
The gold and silver rings goes together perfectly :) Thank you for a great sevice and  warm communication.
Definitely recommend you as a talented jeweler and great seller."

Eliane Davidovich, USA


 

"Hej allesammen. Jeg vil gerne fortælle jer, at jeg har haft en supergod oplevelse og fået kanon kundeservice herinde, da jeg skulle købe mine 3 ringe. Jeg havde et par spørgsmål til

Annette Mørk, så jeg skrev til hende på mail og fik stort set svar samme dag eller senest dagen efter om morgenen.

Fordi jeg valgte at købe tre ringe på to forskellige tidspunkter skrev Annette selv til mig og spurgte om jeg ikke hellere ville købe dem som sæt, det ville være billigere. Så jeg sparede

lige en del penge. Hun hjalp mig også med at vælge hvilke to ringe der ville være flottest til min perlering.

Så alle jer derude, som har tænkt at købe noget eller måske er i tvivl om noget, så kan jeg kun anbefale jer og købe her hos Annette og hvis I har nogen spørgsmål, så endelig skriv

til hende, for hun hjælper dig på den allerbedste måde.
 

Mvh Nikita Lange


 

"Jeg har netop modtaget månedens tilbud som er den smukkeste ring med ferskvandsperle, samt tre andre smalle ringe. De er helt bedårende og meget klædelige, selv i min høje alder 64 år. Desuden er de små creoler øreringe helt bedårende!! Tak Annette, fordi jeg har opdaget din skønne butik <3"

 

Pernille Jul Vase


 

" Jeg har været glad for at handle med JewlsRemix. Annette er god til at lytte og jeg fik præcis det smykke, jeg havde ønsket mig og forestillet mig i en ordentlig kvalitet til en god pris!! "

 

Lotte Vallø, København


 

"Annette laver de dejligeste smykker. Jeg har selv fået lavet to kæder, hvor hoveddelen var mine egne halvædelsten. Annette er eminent til at få det bedste frem i smykket, så det fremstår enkelt, raffineret uden at være for pyntet - sådan som jeg kan lide det. Jeg får mange "nej - hvor er det flot" når jeg bærer mine smykker."

 

Anne Rasmussen, Faxe


 

"Jeg takker for unikt design. Alle de øreringe jeg har fået lavet hos dig er både personlige, men også unikke. Helt specielle og noget ingen andre har. Jeg er meget glad og tilfreds med smykkerne."

 

Marion Ellefsen, Faxe


 

"Tak for super tålmodighed! Havde et ønske om at  få lavet en ring - ud fra foto - hvor egne ædelstene skulle indgå! Takker for Annettes tålmodighed - selv om hun meldte fra ift. opgaven. Har netop købt og fået tilsendt 2 par rigtig superflotte øreringe - ikke sidste gang jeg handler hos Annette."

 

Dorthe Lyngholm


 

"Som kunde hos JewlsRemix går man ikke forgæves hverken i smykke-kvalitet eller i service. Jeg oplevede, at der var problemer med betaling, og problemerne blev løst med det samme. Der er hurtig, venlig og behagelig kundeservice. Der bliver ikke lagt fingre i mellem, og det gør bare oplevelsen bedre. Selve smykkerne kom hurtigt (efter et døgn) og jeg kan kun sige positive ting om dem. Jeg er super glad, og man kan tydeligt se, at det er et håndværk og, at der ikke er sjusket med detaljerne. Dette er en anmeldelse fra en MEGET tilfreds kunde. Det er ikke sidste gang jeg handler hos JewlsRemix.dk." 

 

Anna Deleuran