SALGS OG-LEVERINGSBETINGELSER

 


Kreditkort


Hos JewlsRemix kan du betale med:

Dankort & VISA/Dankort.

Betalingssystemet er fuldt sikret med SSL (Secure Sockets Layer) som sikrer at samtlige data krypteres i al kommunikation. Dette betyder ekstra stor sikkerhed for dig, således at uvedkommende ikke kan få fat i dit kortnummer under transaktionen. Betaling med kreditkort er desuden sikret og godkendt af Nets (tidligere PBS, Pengeinstitutternes Betalings Service).

Du kan derfor trygt anvende dit betalingskort. JewlsRemix aldrig kommer i besiddelse af dit kortnummer eller kontonummer, idet beløbet bliver trukket på din konto via et transaktionsnummer.
Beløbet bliver først trukket på din konto, når varen er afsendt.

Hvis du skulle opleve problemer med betalingssystemet, eller ikke har mulighed for at anvende betalingskort, kan du overføre beløbet via banken.

Reg.nr. 0047

Konto nr. 0751 738 765


Levering og fragtpriser

 

Prispolitikken omkring fragtpriser er:

At holde prisen på de enkelte smykker på det lavest mulige niveau, dvs IKKE at indregne fragtprisen heri. Fragten betales seperat. Det er især en fordel for dig der køber mere end ét smykke.

 

Prisen er derfor:

DKK 35 for alle forsendelser.

Dette beløb dækker administration, emballage og forsendelse.

Køber du for mere end:

DKK 600 sendes smykkerne som pakke, dvs. forsikret og med track og trace nr.

Som god service er det JewlsRemix der betaler denne ekstra udgift.

 

Ved levering til Grønland, Færøerne samt EU-lande uden for Danmark er forsendelsesomkostningerne de samme.

 

JewlsRemix benytter Post Danmark til forsendelse af varer.Da alle smykker er håndlavede, skal du i de fleste tilfælde påregne en leveringstid på 1-2 uger. Når du har afgivet din bestilling vil du modtage en mail om det tidspunkt du kan forvente, at modtage dit smykke.

Hvis en levering haster eller du skal bruge den til en bestemt dato f.eks. til gave, kan du skrive det i notatfeltet på din bestilling eller kontakte mig via e-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Alle smykker leveres i en smuk gaveæske.

 

 

Reklamation

 

For alle smykker gælder almindelig reklamationsret. Dvs. at du har garanti for smykket i 2 år.

Denne garanti dækker:

Lodninger: Hvis en lodning f.eks. går op.

Sten: Hvis en sten falder ud af fatningen.

 

Vær opmærksom på at garantien IKKE dækker:

Almindelig slidtage. Det kan f.eks. være en oxydering der slides, en mattering der efterhånden bliver blank, at sølvet får ridser, at sølvet oxyderer naturligt.

 


Returret


Det kan være svært at vurdere et smykke udfra et billede. Og da din tilfredshed ligger mig meget på sinde, har du selvfølgelig 14 dages returret.

Du skal så senest 14 dage efter modtagelsen returnere smykket i intakt og salgsbar stand og i original emballage. Smykket må ikke være brugt. Husk at vedlægge kopi af faktura samt oplysninger om, hvilken bankkonto beløbet skal overføres til.
Du skal selv afholde omkostninger, der er forbundet med at returnere varen til JewlsRemix. Ansvaret for at returvarer når frem i ubeskadiget stand, påhviler dig. Husk derfor, at gemme postkvitteringen som dokumentation for, at varen er returneret til mig.

 

Returretten gælder IKKE hvis der i smykket indgår særligt hjemkøbte sten og materialer. Heller ikke hvis smykket er specielt designet i samråd med dig.

 


Skader og fejl


Hvis der mod forventning skulle opstå skader under forsendelsen af dine varer, eller hvis du ved modtagelsen opdager at en vare er behæftet med fejl, bytter jeg den uden omkostninger for dig. I så fald skal du senest 8 dage fra modtagelsen informere om fejlen og returnere varen i original emballage, vedlagt en kopi af faktura. I de fleste tilfælde får du tilsendt en ny vare.
Er dette ikke muligt refunderes hele beløbet.
Reklamationsretten er i øvrigt i henhold til købelovens til enhver tid gældende regler.

Retur- og reklamationsvarer skal sendes til:

JewlsRemix

Annette Mørk
Smerupvej 23 a
4653 Karise

Har du spørgsmål, du ikke kan finde svar på her på her på hjemmesiden, eller har du problemer med at handle på  hjemmeside, kan du kontakte mig via mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. eller tlf. +45 41 29 42 78.

Der tages forbehold for udsolgte varer, prisændringer og trykfejl.

Alle priser på JewlsRemix er i DKK og inkl. moms.