Jeg elsker det minimalistiske og stilrene.            annette-2013

Jeg elsker det glitrende, farverige og fantasifulde.

Jeg elsker godt håndværk og god kvalitet.

 

Leder du efter den stilrene cirkel til øret? Spinkle, hamrede samleringe fremstillet på mål? Giga øreringe med glitrende sten - skulle du nu tilfældigves til bal hos HM Dronningen eller noget der ligner - så er du kommet til rette sted.

 

Alle mine smykker er håndlavede og fremstillet på mit eget værksted. De allerfleste er lavet fra bunden; med udgangspunkt i 925 Sterling sølv, brænder, loddepasta, hammer og fil og hvad der nu ellers hører sig til.

Andre er sammensat af sjove og fantasifulde dele, indkøbt fra forskellige steder i verden. De er typisk fremstillet af messing, belagt med rhodium eller 16 K guld. Stenene i den afdeling er af glas i skønne farver. Det er super kvalitets bling-bling og med disse dele er det muligt, at give det vilde en chance, til en absolut overkommelig pris. Jeg bruger især delene til øreringe og kombinerer dem typisk med ørekroge i Sterling sølv og indimellem halvædelsten.

Ved hvert smykke, vil det tydeligt fremgå, hvilke materialer der er brugt!

Og bare rolig - ALT er 100% nikkelfrit!

 

Har du særlige ønsker i forhold til de smykker du ser f.eks. en anden type sten, længere kæde, en lidt anden form...Jeg siger det lige - hold dig endelig ikke tilbage!

Skriv! Ring!  Jeg elsker at snakke og overdriver ikke, når jeg siger, at jeg vil gøre alt for at imødekomme dit ønske.

 

Det kan være svært at vurdere et smykke man ikke har prøvet, ikke har stået med i hånden. Jeg har gjort, hvad jeg kan for, at kompensere for denne svaghed i cyberspace. Jeg har taget MANGE billeder, og klikker du ind på dem, får du nogle virkelig store billeder og mulighed for at studere alle detaljer.

 

Og - du har 14 dages returret. Også selv om ringene fremstilles på mål!

 

 

Rigtig god fornøjelse

Annette Mørk